HIUSTEN KASVUA LISÄÄVÄT HOITOTUOTTEET MIEHILLE JA NAISILLE

VAHVAT HIUKSET JUURESTA LATVAAN

Hiustemme vahvuus ja terveys on suoraan yhteydessä kehoomme, johon hiusten juuret ovat kiinnittyneet. Kauniiden hiusten saavuttamiseen ei riitä yksinään hiuksen näkyvän osan hoitaminen. Eniten hoitoa kaipaavat päänahka sekä hiusjuuret.

Tiedämme, että ihomme kaipaa päivittäistä puhdistamista ja ravitsemista hoitavilla seerumeilla sekä kosteuttavilla voiteilla. Yhtä tärkeää on huolehtia hiuksistamme. Saadaksemme kauniit hiukset meidän tulee huolehtia myös hiusten osista, joita emme näe.

NANNIC Anti-Age HSR -hoitokonsepti koostuu huolellisesti valikoiduista ainesosien yhdistelmistä, jotka antavat halutut tulokset säännöllisesti käytettyinä. Päivittäinen HSR -hoitonesteiden lisääminen päänahalle vie hetken ja lopputulos on sitäkin palkitsevampi. Hiuksesi ovat ravitut ja huomaat kuinka niistä tulee kauniit, terveet ja vahvat.
Kaiken lisäksi saat niihin lisää volyymia.

NANNIC Anti-Age HSR -hoitokonsepti ravitsee hiuksiasi täydellisesti ja saat kauniit sekä terveet hiukset.

3 ASKELTA TERVEISIIN HIUKSIIN

NANNIC HSR on päivittäinen hoitorutiini hiuksillle, päänahalle ja hiusjuurille. Se edistää hiusten kasvua ja suojaa ulkoisilta haittatekijöiltä.

HAIR Hoitamalla hiuksen näkyvää osaa
SCALP Ylläpitämällä päänahan terveyttä
ROOT Tukemalla hiusten luonnollista kasvua hiusjuurista lähtien

NANNIC HSR hoitaa jokaista hiusta juuresta latvaan. Päänahan luonnollinen tehtävä on kasvattaa ja ylläpitää hiusten kasvusykliä. Näkyvä hius sitoo itseensä kosteutta, joka antaa hiuksille lisää volyymia ja kiiltoa.

Innovatiiviseen Nannicin hius hoitotuotteisiin kuuluu shampoot, hoitoaine, muotoilusuihke ja seerumit.