Erikoiskasvohoitoja

Teen erikoiskasvohoitoja vastaanotollani .Lue alta lisää ja varaa omasi!

 

 

Defense-erikoiskasvohoidot

Kasvohoito vahvistaa couperosaihoa sekä rauhoittaa muista syistä ärtynyttä ja punoittavaa ihoa. Defense-kasvohoidon seurauksena ihostasi tulee pehmeä, joustava ja tasaisen värinen. Hoidon hyviä puolia ovat minimoitu punoitus ja välitön helpotus ärtyneelle iholle.

Primaluce-erikoiskasvohoidot

Kasvohoidon ihoystävälliset hedelmähapot tulokselliseen ihonhoitoon kaikille ihotyypeille. Kirkastava ja uudistava hoito hyödyntää AHA- ja PHA-happoja, jotka palauttavat ihollesi tasapainon. Syvävaikutteisena sarjahoitona toimii ehkäisemään ja häivyttämään juonteita, tasapainottamaan epäpuhdasta ihoa tai häivyttämään pigmenttimuutoksia.

Lifting Code -erikoiskasvohoidot

Lifting Code on kosmeettinen lifting-hoito, jolla on välittömästi kohottava ja juonteita täyttävä vaikutus. Erityinen kollageeninaamio syväkosteuttaa ja kiinteyttää kasvojen, silmänympärysten ja kaulan ihoa.

Bioline 24/7 Natural Balance -erikoiskasvohoidot

Jotta ihosi olisi kaunis tänään ja nuorempi huomenna. Bioline on tutkinut ihon ja elintapojen välistä suhdetta ja tunnistanut kolme ensiarvoisen tärkeää ja välttämätöntä ainetta ihon toiminnalle ja kunnolle. Näiden aineiden epätasapaino ihossa johtuu huonoista elin- ja toimintatavoista. Tärkeät aineet ovat vitamiinit, mineraalit ja happi. Bioline 24/7 Natural Balance -erikoiskasvohoito palauttaa ihollesi vitamiinien, mineraalien ja hapen tasapainon.

DE-OX C Evolution -erikoiskasvohoidot

Maksimaalinen antioksidanttisuoja ihollesi antaa suojaa, elinvoimaa ja kiinteyttää! Häivyttää väsymyksen ja stressin merkkejä, sisältää kolmen C-vitamiinin yhdistettä. Tehokkaat raaka-aineet auttavat taistelemaan ihon vanhenemista aiheuttavaa hapettumista vastaan, joka johtuu esimerkiksi stressistä, UV-säteilystä, ilmansaasteista ja päätetyöskentelystä.

Age Beauty Secret -erikoiskasvohoidot

Uutta elinvoimaa ja joustavuutta iholle. Välitön kirkkaus ja vähemmän juonteita. Soveltuu kaikille ihotyypeille ja kaikkiin iän tuomiin muutoksiin. Tasoittaa ihoa, silottaa ryppyjä ja antaa volyymia. Erinomainen väsyneelle ja stressaantuneelle iholle.

Ota yhteyttä