Tuotteet

BIOLINE-tuotteiden voima lähtee luonnosta

Bioline on italialainen, kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu hoitolasarja, joka on ollut markkinoilla yli 30 vuotta. Sarjan kehitttyessä sen luotettava perusta on kuitenkin säilynyt ennallaan, tuotteita on vain nykyaikaistettu sekä tehty tehokkaammiksi ja turvallisiksi.

Myyn liikkeessäni sekä käytän hoidoissani laadukasta Bioline-tuotesarjaa. Laaja-alainen antiage-hoitometodi huomioi ihon tilan ja kunnon vuodenaikaisten biorytmien mukaisesti. Tuotteet valmistetaan äärimmäisen puhtaista raaka-aineista, ja ne sisältävät paljon vaikuttavia aineita. Luonnonaineiden tunnetut kosmeettiset ominaisuudet on löydetty uudelleen ja jalostettu Bioline-laboratoriossa modernin teknologian keinoin. Tuotteet ovat turvallisia, mutta tehokkaita ja sisältävät vain luonnonllisia tuoksuja, väriaineita ja kasviöljyjä.

Tuotteista pääset nauttimaan hoitojen yhteydessä kauneushoitolassani, ja voit ostaa niitä mukaasi kotihemmottelua varten. Tuotteita ja hoitoja voit myös antaa lahjaksi lahjakortin avulla. Ota yhteyttä ja varaa aika lahjakortin noutamista varten!