Prislista

Ansiktsbehandlingar Line +

Den här klassiska ansiktsbehandlingen passar alla hudtyper. Produkterna väljs enligt hudens behov.

AQUA + - fuktgivande1 h 15 min 90 € 
DOLCE + - lugnande1 h 15 min 90 € 
VITA + - vitalitet1 h 15 min 90 € 
PURA+ - rengörande1 h 15 min 90 € 

Special ansiktsbehandling

Primaluce - ger ny lyster och förnyar huden1 h 30 min 102 € 
Desense - förstärker couperosa hud och lugnar irriterad och rodnande hud1 h 30 min 100 € 
Lifting code - kosmetisk liftingbehandling som ger huden en omedelbar lifting och filling effekt 1 h 30 min 125€ 
DE-OX C evolution - Maximal antioxidantskydd för din hud – skyddar, stärker och ger fastare hud!Avlägsnar tecken på trötthet och stress. Innehåller tre C-vitaminföreningar. De effektiva ämnena hjälper till att bekämpa den oxidation som förorsakar hudens ålderstecken.  Oxidationen beror exempelvis på stress, UV-strålning, luftföroreningar och bildskärmsarbete. Behandlingen skyddar din hud och ger den vitalitet och spänst  1 h 30 min 120€ 
Age Beauty Secret - Ny vitalitet och spänst för huden1 h 30 min 130€ 
Bioline 24.7 Naturalbalance – naturenlig, modern och energigivande ansiktsbehandling för alla hudtyper. Bevara hudens skönhet!1 h 15 min 91 € 

Lyxbehandlingar

Behandlingarna anpassas till kundens hud- och kroppstillstånd och vårdformerna skräddarsys individuellt. Behandlingen är en kombination av ansikts- och energibehandling samt bindvävsmassage för ansiktet, halsen och dekolletage området. Behandlingen tar två timmar, pris enligt behandling.

Line + 142 € 
Primaluce  147 € 
Desense 149 € 
Lifting code 155 € 

Färgning och formning av ögonfransar och ögonbryn

Färgning av ögönfransar och ögonbryn 30 € 
Färgning av ögonfransar20 € 
Färgning och formning av ögonbryn20 € 
Färgning eller formning av ögonbryn15 € 

Special ansiktsmassage – Rejuvanessence A.L.T.

En naturenlig ansiktslyftningsteknik som grundar sig på en lätt bindvävsmassage. Rynkorna och linjerna slätas ut och ansiktsuttrycket blir mer avslappnat och huden fastare. Behandlingen ger huden en naturlig lyster och gör den fräsch, elastisk och vital. Synliga resultat redan efter första behandlingsgången.

Boka tid1 h  80 € 

NBE Radiofrekvensbehandling

Hals/ansiktet/huden kring ögonen = hela ansiktet. Behandlingen som grundar sig på värmeenergi och radiovågor stimulerar produktionen av kollagen och elastin. Lugnar inflammationer som t.ex. rosacea, psoriasis, couperosa och acne. Förbättrar mikroblodcirkulationen och ämnesomsättningen i huden.

NBE Radiofrekvensbehandling 1 h 30 min 140 € 
Serie om 5 gånger 620 €
Kroppen 30 min 90 € 

Rejuvanessence A.L.T. kombinerat med Radiofrekvensbehandling

Den kombinerade behandlingen inleds med en 30 minuter lång mjuk bindvävsmassage. Vi löser spänningarna i ansiktsmusklerna samt i de spända bindvävnaderna i halsen, ansiktet och kring ögonen. Ämnesomsättningen och blodscirkulationen förbättras och slaggämnen frigörs. Efter det fortsätter vi med radiofrekvensbehandlingen.

Engångsbehandling 2 h 160 € 

Deep Skin -mikronålning

Varsamt utförd maskinellt peeling kombinerad med mikronålning. Behandlingen fokuserar på problemområden bl.a. ärr, överläppens linjer, rynkor i ögonvrårna eller i pannan.

Mikropeeling och mikronålning 1 h 15 min 140 € 
Serie om 5 gånger 605 €

Kemisk peeling

Första vården 130 € 
Nästa 2-6 st med 1-3 veckors intervall 99 €

Make-up

Fest make-up 1 h 60 €
Dags make-up 30 min 40 €
Make-up handledning 1 h 70 €

Energibehandling

Ger kropp och sinne balans och ro, stärker energifältets verksamhet, hälsan och vitaliteten samt förebygger sjukdomar. Energibehandlingen stöder personens fysiska och psykiska välmående.

Energibehandling1 h  85 € 
Energibehandling1 h 30 min 115 € 

Kroppssockring – den skonsamma hårborttagningsmetoden

Armar 30 € 
Läppar och hakan 25 € 
Läppar eller hakan 17 € 
 

Tandblekning

Vill du ha vitare tänder?
Tankblekningen som enligt testerna är effektivast och tryggast och som tar endast 30 minuter i anspråk. LED ljusbehandlingen görs endast i en frisk mun. Resultatet är naturligt vita tänder som ser välskötta ut. Blekningsmedlet innehåller inte väteperoxid. Tänderna blir 2-6 grader ljusare på nyansskalan. 139 €, Introduktionspris 89 €!

I FALL AV FÖRHINDER VÄNLIGEN ANNULLERA DIN TID SENAST FÖREGÅENDE DAG KL 18.00. OM TIDEN INTE ANNULLERAS DEBITERAS 50 % AV BEHANDLINGENS PRIS.