Hoidot

Tarjoan kokonaisvaltaisia kauneus- ja hyvinvointipalveluja kasvohoidoista erikoishoitoihin ja hemmotteluhoitoihin asti. Palveluihini kuuluvat mm.:


Kasvohoidot

Line +

Tämä klassinen kasvohoito soveltuu kaikille, sillä hoitotuotteet valitaan ihon tarpeittesi mukaan!

IMG_3457


Erikoiskasvohoidot

DESENSE

Kasvohoito vahvistaa couperosa ihoa sekä rauhoittaa muista syistä ärtynyttä ja punoittavaa ihoa. Ihostasi tulee pehmeä, joustava ja tasaisen värinen. Minimoitu punoitus sekä välitön helpotus ärtyneelle iholle!

PRIMALUCE

Kasvohoidon ihoystävälliset hedelmähapot tulokselliseen ihonhoitoon kaikille ihotyypeille. Kirkastava ja uudistava hoito hyödyntää AHA- ja PHA-happoja, jotka palauttavat ihollesi tasapainon. Syvävaikutteisena sarjahoitona ehkäisemään ja häivyttämään juonteita, tasapainottamaan epäpuhdasta ihoa tai häivyttämään pigmenttimuutoksia.

hoid-primaluce

LIFTING CODE

Lifting Code on kosmeettinen liftinghoito, jolla on välittömästi kohottava sekä juonteinta täyttävä vaikutus. Erityinen kollageeninaamio syväkosteuttaa ja kiinteyttää kasvojen-, silmänympärys-, sekä kaulan ihoa.

hoid-reveillance

BIOLINE 24.7 NATURALBALANCE

Jotta ihosi olisi kaunis tänään ja nuorempi huomenna. Bioline on tutkinut ihon ja elintapojen välistä suhdetta ja tunnistanut kolme ensiarvoisen tärkeää ja välttämätöntä ainetta ihon toiminnalle Ja kunnolle. Niiden epätasapaino ihossa johtuu huonoista elin- ja toimintatavoista. Tärkeät aineet ovat vitamiinit, mineraalit ja happi. Tämä kasvohoito palauttaa ihollesi vitamiinien, mineraalien ja hapen tasapainon.

DE-OX C EVOLUTION

Maksimaalinen antioksidanttisuoja ihollesi – antaa suojaa, elinvoimaa ja kiinteyttää! Häivyttää väsymyksen sekä stressin merkkejä, sisältää kolmen C-vitamiiniyhdiste. Tehokkaat raaka-aineet auttavat taistelemaan ihon vanhenemista aiheuttavaa hapettumista vastaan. Joka johtuu esim. stressin, UV-säteilystä, ilmansaasteista ja päätetyöskentelystä.

AGE BEAUTY SECRET

Uutta elinvoimaa ja joustavuutta iholle. Välitön kirkkaus ja vähemmän juonteita. Kaikille ihotyypeille ja kaikkiin iän tuomiin muutoksiin. Tasoittaa ihoa, siloittaa ryppyjä ja antaen volyymia. Erinomainen väsyneelle ja stressaantunelle iholle.

Erikoiskasvohieronta Rejuvanessence A.L.T

Rejuvanessence A.L.T.

Luonnonmukainen kasvojenkohotusmenetelmä – näkyviä tuloksia jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Rejuvanessence A.L.T on kaunistava ja erittäin rentouttava kasvojenkohotusmenetelmä joka antaa näkyviä tuloksia jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Hoitoa kutsutaan myös veitsettömäksi kauneusleikkaukseksi.

Rejuvanessence A.L.T menetelmä perustuu pehmeään kasvojen, kaulan ja päänahan sidekudoshierontaan. Rentouttava hieronta lisää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa ja tekee näin ihon luonnollisen väriseksi, elastiseksi ja eloisaksi. Ilmerypyt ja syvät juonteen silottuvat ja kasvot rentoutuvat ja kiinteytyvät.

Rejuvanessence A.L.T  kasvojenkohotushoito:
•    Vähentää ja silottaa kasvojen juonteita ja ryppyjä
•    Kiinteyttää ihoa
•    Poistaa kasvoilta stressin, ikääntymisen, huolestumisen ja väsymyksen merkit
•    Rentouttaa kokonaisvaltaisesti
•    Auttaa yölliseen hampaiden narskutteluun, migreeniin ja silmien lihasten väsymiseen

Hoitoaika  60 min .
Parhaaseen lopputulokseen suositellaan kokonainen hoitosarja ,kuusi 60 min kestäviä hoitoa.Hoidoissa  käsitellään eri alueita kasvoista, kaulasta, niskasta ja päänalueelta.
Ei kontraindikaatiota. Ylläpitohoitoa suositellaan tarvittaessa.
Saat upean lopputuloksen täydentämällä Rejuvanessence A.L.T hoitoa kosmeettisella BIOLINE jato kasvohoidolla.


Hemmotteluhoidot

Hemmotteluhoidot

Ylelliset kahden tunnin kestävät hemmotteluhoidot ovat Beautiful Wellness
hoitojen yhdistelmä joissa asiakas nauttii kokonaisvaltaisesta käsittelystä ja
syvästä rentoutumisesta.

Hoidoissa lähdetään liikkeelle yksilöllisesti asiakkaan ihon ja kehon kunnosta
ja olotilasta räätälöidään sopivat hoitomuodot tilanteen mukaan. Hemmottelu-
hoidoissa yhdistellään seuraavia hoitoja : Rejuvanessence A.L.T kasvojen-
kohotushoitoja, Energiahoitoja sekä Bioline jato kasvohoitoja.

Pitkäkestoisella kosketuksella on voimakas vaikutus. Läsnäolo ja rauhallinen
ympäristö rentouttavat ja luonnollisia raaka- aineita sisältävät tuotteet syventävät
eri tekniikoin tehtävää hierontaa.


Ripsien ja kulmien värjäys / muotoilu

Nannic NBE 1000 -radiofrekvenssihoidot sekä kasvoille että vartalolle

Nannic Radiofrekvenssihoidot

 • Hoito on rentouttava ja kivuton.
 • Ensimmäisellä hoitokerralla näkyviä tuloksia.
 • Erityisen tehokas velton ihon hoidossa.
 • Soveltuu kasvoille ja vartalolle.

Nannic Radiofrekvenssihoidolla voit hoitaa

 • Couperosaa, Rosaceaa
 • Aknea ja aknearpia
 • Velttoa iho (mm. kaulan iho, hamsteripussit, löysä vatsaniho)
 • Ryppyjä (Silmänympärysiho, Nasolabiale poimut)
 • Pigmenttiläiskiä
 • Selluliittia
 • Paikallisia rasvakertymiä (mm.kaksoisleuka)

Nannic Beautifying Energy, NBE 1000 radiofrekvenssihoitolaite

NBE1000 käyttää elektromagneettista lämpöenergiaa, joka kohottaa kudoksen lämpötilaa 1,5-2 astetta. NBE1000 mahdollistaa kasvojenkohotuksen ilman kirurgista käsittelyä. Sillä voi hoitaa selluliittia, couperosaa, rosaceaa, aknea ja tehdä kohdennettuja hoitoja ohuelle silmänympärysiholle. Tulokset ovat näkyviä jo ensimmäisellä hoitokerralla, mutta paranevat vielä muutaman hoitokerran jälkeen.

NBE1000 käyttää 1MHz radioaaltoja. RF-hoitolaitteen mukana on kaksi bipolaarista hoitopäätä, joista toinen on kasvoille ja toinen vartalolle. Hoito on tehokas ja näkyviä tuloksia antava, mutta kuitenkin erittäin miellyttävä sekä rentouttava lämpöenergian ansiosta. NBE1000 RF-hoitolaite parantaa kudoksen kollageeni ja elastaanin tuotantoa. Samalla se lisää solujen happipitoisuutta. Hoidossa käytetään Nannicin kehittämiä lamellaaripohjaisia seerumeita, joilla voi hoitaa erilaisia ongelmia kasvoilla ja vartalolla. (Couperosa, Rosacea, Akne, Velttoiho, kiinteytys, selluliitti, paikallinen rasvanpoisto, pigmenttiläiskät.

IMG_2983


Deep Skin -hoito

Deep Skin -hoito

Nannic Deep Skin on ainutlaatuinen laiteyhdistelmä, jossa on kaksi toimintoa. Tehokas mekaaninen kuorinta sekä mikroneulaus.

 

Nannic Deep skin ablator on tehokas, kertakäyttöinen lääketieteellistä muovia oleva “kruunumaisen rakenteen” omaava hoitopää ihon kuivakuorintaan. Tehokas ja turvallinen hoitopää poistaa ihon pinnalta kuolleet ihosolut. Hoitopäässä on jousitus, joka tekee kuorinnasta turvallisen. Ihoon ei kohdistu liian kovaa painetta, eikä näin ollen pintaverisuonet vahingoitu. Kuorinta on hygieeninen sillä hoitopää on aina yksittäispakattu ja kertakäyttöinen. Kuorinnan teho on säädettävissä 4760-6400 kierroksiin minuutissa. Kuorinnan jälkeen iho on pehmeä kun kuolleet ihosolut irtoavat käsittelyn aikana. Nannic Deep Skin -kuorinta soveltuu epäpuhtaalle iholle, jossa on laajentuneet ihohuokoset. Lisäksi se tasoittaa hienoja juonteita ja soveltuu arpien hoitoon niin vartalolla kuin kasvoilla. Deep Skin kuorinnan jälkeen iho on näkyvästi kirkkaampi. Ihosta tulee vastaanottavaisempi tuleville hoidoille.

Nannic Deep Skin Infuser on Ihon turvallinen neulausmenetelmä. Kertakäyttöisessä hoitopäässä on 20 kpl 0,5 mm pituisia neulamaisia piikkejä. Kertakäyttöinen hoitopää on lääketieteellistä muovia. Hoidon aikana ihoon muodostuu mikrokanavia, joiden kautta hoitoseerumi imeytyy ihoon tehokkaammin. Täydellä teholla laite tekee 3800 edestakaista liikettä minuutissa, joten 10 minuutin aikana ihoon tulee yhteensä 760 000mikrokanavaa. Neulaus tehdään ensin kuivalle iholle. Mikrokanavat pysyvät auki 10-15 minuuttia, jonka jälkeen iholle levitetään seerumi, joka neulataan iholle toistamiseen. Seerumeita löytyy neljä, joilla voidaan hoitaa asiakkaan ihoa tarpeen mukaan. Neulattavia seerumeita ovat seuraavat: 1) Hyaluronihappo, 2) Anti-Age 3) Couperosa ja 4) Arvet. Hoidossa voi keskittyä yksittäisiin ongelmiin esim. ryppyihin ylähuulessa, otsassa, harakanvarpaisiin tai tarvittaessa koko kasvoihin sekä kaulan alueelle.

Hoitolaitetta voi käyttää yhdistettynä Nannic radiofrekvenssihoitolaitteen kanssa, jolloin tulokset ovat erinomaisia.

Katso videot hoidosta:
Deep Skin Ablator [youtube]
Deep Skin Infuser [youtube]

Kemiallinen kuorinta

Toskani Cosmetics kemiallinen kuorinta

Kemiallinen happokuorinta on tehokas ja turvallinen esteettinen toimenpide, joka tasoittaa ja heleyttää ihon pintaa sekä parantaa ihon laatua. Kemiallinen happokuorinta on erittäin tehokas menetelmä monenlaisten eri iho-ongelmien hoitoon. Kemiallisessa kuorinnassa ihoon aiheutetaan hallittu ihovaurio, jonka parantuessa ihon ylin kerros uusiutuu. Kuorinnan jälkeen iho on aiempaa tasaisempi ja napakampi sekä vastaanottavaisempi hoitotuotteille.Ihon pintakerroksen uudistamisen lisäksi kemiallinen kuorinta kohdistuu ihon alempiin kerroksiin, joissa syntyy kuorintaa seuraavien kuukausien aikana uutta kollageenia ja eladtiinia. Kemiallisissa kuorinnoissa käytän vain ammattikäyttöön tarkoitettuja Toskani Cosmeticsin medikaalisen tason happoja jolloin hoidot ovat tehokkaita ja turvallisia.

MIHIN KEMIALLISELLA KUORINNALLA VOIDAAN VAIKUTTAA?
-ikääntymisen merkit ja ikäläiskät
-rypyt ja juonteet
-akne ja aknearvet
-epätasainen ihon väri
-karhea ja hilseilevä iho
-laajentuneet ihohuokoset
-arvetHOIDON VAIKUTUKSET:
-Ihonhoitotuotteiden imeytys ihoon paranee ja myös tuotteiden tehokkuus voimistuu
-kuolleet ihosolut poistuvat ihon pinnalta ja ihon uusituminen nopeutuu
- ihosta tulee raikkaampi , sileämpi ja nuorekkaampi
-ihon talineritys tasapainottuu ja epäpuhtaudet vähenevöt
- ihon kosteuspitoisuus paranee ja pintakuivuudesra aiheutuvat juonteet vöhenevöt
- kollageenin muodostuminen nopeutuu , jolloin ihon kimmoisuus paranee
-pigmenttihäiriöt ja ihon sävy paraneeMILLAISIA TULOKSIA VOI ODOTTAA:
-juonteiden tasoittuminen
-arpien tasoittuminen
-aknen paraneminen
-ikäläiskät , pisamat ja tummat läikät iholla vaalenevat
-ihon pinnan silottuminen
-ihon tulehdusten väheneminenKäytettävä happo valutaan aina yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle. Jo yksi hoitokerta parantaa ihon ulkonäköä, toimintaa ja rakennetta. Pitkäkestoisia ja näkyviä tuloksia saadaan sarjahoidolla. Keskustelethan lääkärisi kanssa mikäli sinulla on iho-ongelmiin tarkoitettu lääkekuurimeneillään ennen kemiallisen happohoidon varaamista

Energiahoidot

Asiakas kohtaa energiahoidossa kehonsa ja mielensä olotilan harvinaisen selkeästi, ovatpa tuntemukset stressin, surun, sairauden tai muun paineen tuomia.

Hoitotoimenpiteen edetessä asiakas huomaa, kuinka hoito etenee systemaattisesti. Hoitavat kädet osaavat pysähtyä kuuntelemaan ja työstämään kehon lähettämiä viestejä. Ne etenevät, kun tilanne käsiteltävässä kehon osassa alkaa lähettää positiivisia viestejä. Vähitellen keho ja mieli palautuvat oikealle taajuudelle, stressi ja paineet poistuvat.

Energiahoito aktivoi kehon oman parantumisjärjestelmän, jolloin keho voi parantaa itse itsensä. Terapeuttisessa energiahoidossa pyritään löytämään kehon ja mielen epätasapainoon johtaneet syyt ja tukemaan eheytymistä.

Koska hoito vahvistaa energiakentän toimintaa, se toimii sairauksien ennaltaehkäisijänä ja terveyden ja elinvoiman vahvistajana. Energiahoito ei rajoitukaan pelkästään sairauksien hoitamiseen, vaan siitä on hyötyä myös terveelle ihmiselle, joka haluaa tukea henkistä ja fyysistä hyvinvointiaan . Hoito sopii kaiken ikäisille.

Joskus ihminen tarvitsee ulkopuolista apua eheytyäkseen. Kipeän kokemuksen kohdanneella ihmisellä on usein tarve tulla nähdyksi ja jakaa kokemuksensa toisen ihmisen kanssa. Energiahoitaja voi toimia prosessissa arvokkaana kanssakulkijana.

Heavy - Happy legs

Heavy – Happy legs -hoito

Intensiivinen täsmähoito turvonneille ja väsyneille jaloille sekä selluliitin torjuntaan. Nesteitä poistava tehotiiviste yhdistettynä pehmeiden kääreiden korkeaan suolapitoisuuteen ja paineeseen, antaa välittömän helpotuksen tunteen. Suositellaan myös palauttavana hoitona urheilijoille sekä seisomatyöntekijöille. 45 min.

Sokerointi -hellävarainen ihokarvojen poisto

Sokerointi eroaa monella tapaa vahamenetelmällä tehtävästä karvanpoistosta. Suurin ero on karvanpoisto suunta. Sokerimassa levitetään vastakarvaan ja poistetaan kevyellä ranneliikkeellä myötäkarvaan. Tekniikka takaa että hoito sujuu helposti, nopeasti ja kivuttomasti.

Sokeri on 100 % luonnontuote. Se on myös vesiliukoinen , jonka ansiosta se on helppo puhdistaa esim. iholta. Sokerilla voidaan poistaa lyhyttäkin karvaa, jonka ansiosta karvankasvu hidastuu huomattavasti.

Hampaiden valkaisu

Yin jooga

Yin jooga

Yin joogassa harjoitetaan asanoita, jotka lisäävät energiavirtausta kehossamme. Tavoitteena on parantaa nivelten liikkuvuutta ja sideskudoksen kimmoisuutta. Yin jooga vaikuttaa myös hermostoon rauhoittavana. Yin jooga vahvistaa kehomme omaa puolustusjärjestelmää ja energiajärjestelmää.

Yin joogassa asennot pidetään 3-5 minuuttia, joskus jopa 10 minuuttia. Tavoitteena on saada keho täysin rennoksi; käyttäen eri apuvälineitä asanoissa esim. bolstereita ja blokkeja. Hengityksen avulla vapautamme jännitystilat kehostamme. Loppurentouksen aikana käytämme silkkisiä silmätyynyjä rentoutaaksemme silmänalueet.

Yin jooga sopii kaikille. Mitään aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla. Yinjooga on pehmeää ja meditatiivistä.

Yin jooga auttaa, jos sinulla on stressiä elämässäsi, tunnet olevasi jäykkä, kankea, koet väsymystä tai uupumusta. Myös erittäin hyvä vastapaino jos harrastat juoksua, salilla käyntiä, laskettelua, pyöräilyä.

Tervetuloa mukaan kokeilemaan rentouttavaa yin joogaa!


 

Tuotteita ja hoitoja voit myös antaa lahjaksi lahjakortin avulla. Ota yhteyttä ja varaa aika lahjakortin noutamista varten!