Behandlingar

Jag erbjuder mångsidiga tjänster inom skönhet och välbefinnande, från ansiktsbehandlingar och specialbehandlingar till lyxiga avslappningsbehandlingar.

Jag erbjuder bl.a.


Ansiktsbehandlingar

Line +

Den här klassiska ansiktsbehandlingen passar alla hudtyper. Produkterna väljs enligt hudens behov!

IMG_3457


Special ansiktsbehandlingar

DESENSE

Ansiktsbehandlingen stärker den couperosa huden och lugnar irriterad och rodnande hud. Huden blir mjuk, elastisk och hudtonen blir jämn. Rodnaden minimeras och irritationen lindras omedelbart!

PRIMALUCE

De hudvänliga fruktsyrorna vårdar alla hudtyper effektivt. Behandlingen förnyar huden och ger den ny lyster. AHA- och PHA -syrorna återger huden dess balans. Den djupgående seriebehandlingen förebygger och reducerar rynkor, återger en oren hud dess balans och korrigerar pigmentförändringar.

LIFTING CODE

Lifting Code är en kosmetisk liftingbehandling som ger huden en omedelbar lifting och filling effekt. Den speciella kollagenmasken återfuktar huden i ansiktet, kring ögonen och på halsen och ger den ny spänst.

BIOLINE 24.7 NATURALBALANCE

För att din hud skall vara vacker idag och fräschare i morgon.

Bioline har forskat i förhållandet mellan levnadsvanorna och en välmående hud och konstaterat tre viktiga och nödvändiga ämnen för huden och konditionen. Dessa är vitaminer, mineraler och syre. Brister i levnadsvanorna rubbar balansen mellan dessa ämnen.

Den här ansiktsbehandlingen återställer balansen av vitaminer, mineraler och syre i din hud.

24.7

DE-OX C EVOLUTION

Maximal antioxidantskydd för din hud – skyddar, stärker och ger fastare hud! Avlägsnar tecken på trötthet och stress. Innehåller tre C-vitaminföreningar. De effektiva ämnena hjälper till att bekämpa den oxidation som förorsakar hudens ålderstecken.  Oxidationen beror exempelvis på stress, UV-strålning, luftföroreningar och bildskärmsarbete. Behandlingen skyddar din hud och ger den vitalitet och spänst.

AGE BEAUTY SECRET

Ny vitalitet och spänst för huden. Omedelbar lyster och färre fina linjer. För alla hudtyper och mot alla åldersrelaterade förändringar. Gör huden len, slätar ut rynkor och ger huden volym. Utmärkt för trött och stressad hud.


Special ansiktsmassage Rejuvanessence A.L.T.

Rejuvanessence A.L.T.

Den naturenliga ansiktslyftningstekniken – synliga resultat redan efter första behandlingsgången.

Rejuvanessence A.L.T. är en förskönande och mycket avslappnande ansiktslyftningsmetod som ger synliga resultat redan efter första behandlingsgången. Behandlingen kallas också ”lyft utan kniv”. Rejuvanessence A.L.T. metoden är en lätt bindvävsmassage där ansiktet, halsen och skalp behandlas. Den avslappnande behandlingen ökar ämnesomsättningen och blodcirkulationen och ger huden en naturlig lyster och gör den fräsch, elastisk och vital. Rynkorna slätas ut och ansiktsuttrycket blir mer avslappnat.

Rejuvanessence A.L.T. ansiktslyftningsbehandlingen:

 • Reducerar och jämnar ut ansiktets rynkor och linjer
 • Gör huden fastare
 • Eliminerar tecken av stress, åldrande, oro och trötthet
 • Ger en djup avslappning
 • Hjälper mot tandgnissling, migrän och trötthet i ögonmuskulaturen

Behandlingstid 60 min.

För bästa resultat rekommenderas en serien om 6 behandlingar à 60 min. Under behandlingen koncentreras vården till olika områden i ansiktet, halsen, nacken och huvudet.

Inga kontraindikationer. Upprätthållande behandlingar rekommenderas vid behov.

Genom att kombinera Rejuvanessence A.L.T. behandlingen med den kosmetiska BIOLINE jato ansiktsbehandlingen uppnår du ett strålande resultat.


Lyxbehandlingar

Lyxbehandlingar

Två timmar av ren lyx och lycka – här får kunden njuta av härliga behandlingar och djup avslappning. Den övergripande upplevelsen utgörs av en individuellt anpassad kombination av olika Beautiful Wellness behandlingsformer.

Behandlingen anpassas till kundens hud- och kroppstillstånd, vårdformerna skräddarsys individuellt. Lyxbehandlingarna är en kombination av:

 • Rejuvanessence A.L.T. ansiktslyftningsbehandlingar
 • Energibehandlingar
 • och Bioline jato ansiktsbehandlingar.

Långvarig beröring har en kraftig inverkan. Närvaro och en lugn omgivning är avslappnande och produkterna som innehåller naturliga ingredienser förstärker olika massagebehandlingar.


Färgning och formning av ögonfransar och ögonbryn

Nannic NBE 1000 radiofrekvensbehandlingar för ansiktet och kroppen

Nannic Radiofrekvensbehandling

 • Behandlingen är avslappnande och smärtfri.
 • Synliga resultat efter första behandlingsgången.
 • Speciellt effektiv vid behandling av slapp hud.
 • Lämplig för behandling av ansiktet och kropp

Nannic Radiofrekvensbehandling lämplig för vård av:

 • Couperosa, rosacea.
 • Acne och ärr efter acne.
 • Slapp hud (bl.a. halsen, ”hamsterpåsar, slapp mage).
 • Rynkor (kring ögonen, nasalabiale linjer, ”skrattrynkor”).
 • Pigmentförändringar.
 • Cellulit.
 • Lokala fettbildningar (bl.a. dubbelhaka).

Nannic Beautifying Energy, NBE 1000 radiofrekvensbehandlingsapparat

NBE 1000 effekt grundar sig på elektromagnetisk värmeenergi som höjer temperaturen i vävnaden med 1,5-2 grader. NBE1000 möjliggör ansiktslyft utan kirurgiska ingrepp. Man kan behandla cellulit, couperosa, rosacea, acne och göra lokalt riktade behandlingar i den tunna huden kring ögonen. Resultatet kan ses redan efter första behandlingsgången och de förbättras ytterligare efter några gånger.

NBE1000 använder 1 MHz radiovågor. Med RF-apparaten följer två bipolära behandlingshuvud, ett ämnat för ansiktet och det andra för kroppen. Behandlingen är effektiv och ger synliga resultat och samtidigt är den mycket behaglig och rogivande tack vare värmeenergin. RF-apparaten effektiverar vävnadens produktion av kollagen och elastin. Samtidigt ökar den halten av syre i cellerna. I behandlingen används de, av Nannic, speciellt utvecklade behandlingsserum för problem i ansiktet och på kroppen.

IMG_2983


Deep Skin - en effektiv behandlingsmetod

Deep Skin - en effektiv behandlingsmetod

Nannic Deep Skin är en unik verktygskombination med två funktioner. Ett för effektiv mekanisk peeling och det andra för mikronålning.

 

Nannic Deep Skin Ablator är ett behandlingshuvud i medicinsk plast med kronkonstruktion för torrpeeling av huden. Det effektiva och säkra verktyget slipar bort döda hudceller. Verktyget har en fungerande fjädring som gör peelingen trygg. Huden utsätts inte för ett för stark bearbetning som kunde skada de ytliga blodkärlen. Peelingen är hygienisk p.g.a. att behandlingshuvudet kommer i engångsförpackning och används alltid endast en gång. Peelingen kan utföras i 4760 – 6400 varv per minut. Behandlingen gör huden mjukare då den slipar bort de döda hudcellerna. Nannic Deep Skin peeling lämpar sig för oren hud som har förstorade porer. Behandlingen jämnar ut fina linjer och är effektiv i vården av ärr både på kroppen och i ansiktet. Efter behandlingen är huden synligt klarare och den är också mera emottaglig för fortsatta vårdåtgärder.

Nannic Deep Skin Infuser är en trygg metod för hudens mikronålning.Vårdhuvudet, för engångsbruk, är i medicinsk plast och har 20 st. 0,5 mm långa nållika piggar. Under behandlingen skapas små mikrokanaler i huden via vilka det aktiva serumet effektivt når ner på djupet. Behandlingen kan som effektivast göra 3800 rörelser per minut och kan alltså skapa 760 000 mikrokanaler under 10 minuter. Behandlingen utförs till en början på torr hud. Kanalerna är öppna 10-15 minuter varefter behandlingen utförs igen, nu i kombination med lämpligt vårdserum. Det finns följande fyra serum för olika hudbehov: 1) Hyaluronsyra 2) Anti-Age 3) Couperosa och 4) Ärr. Behandlingen kan fokuseras på enskilda problem t.ex. överläppens linjer, rynkor i pannan eller i ögonvrårna. Man kan vid behov också behandla hela ansiktet eller på halsen.

Genom att kombinera Deep Skin behandlingen med Nannic radiofrekvensbehandlingen uppnås enastående resultat.

Titta på videor av behandlingarna:
Deep Skin Ablator [youtube]
Deep Skin Infuser [youtube]

Kemisk peeling

Toskani Cosmetics kemisk peeling

Kemisk syrapeeling är en effektiv och trygg estetisk åtgärd som  jämnar ut och mjukar upp hudens yta och förbättrar hudkvaliteten. Kemisk syrapeeling är en mycket effektiv behandlingsmetod för flera olika hudproblem.

Genom en kemisk peeling förorsakas en kontrollerad hudskada som då den läks förnyar det yttersta skiktet av huden. Efter peelingen är huden mjukare och spänstigare än tidigare och  mer mottaglig för hudvårdprodukter. Förutom att  hudens ytskikt förnyas påverkar den kemiska peelingen också hudens djupare skikt. Produktionen av nytt kollagen och elastin effektiveras under  månaderna efter behandlingen. Jag använder endast medicinska syror för professionell bruk av Toskani Cosmetics och då är behandlingarna både effektiva och säkra.

 HUDPROBLEM SOM KAN TACKLAS MED KEMIKALISK PEELING
- ålders tecken och åldersfläckar
- rynkor och linjer
- akne och akneärr
- ojämn hudfärg
- torr och fjällig hud
- förstorade porer
- ärr

 HUR VERKAR VÅRDEN?
- upptagningen av hudvårdsprodukterna förbättras och effekten av produkterna  ökar
- döda hudceller elimineras från hudens yta och huden förnyas snabbare
- huden blir fräschare, mjukare och ser yngre ut
- talgavsöndringen balanseras och hudföroreningarna minskar
- fukthalten i huden förbättras och linjer förorsakade av torr hudyta minskar
- kollagenbildningen är snabbare och hudens elasticitet förbättras
- pigmentstörningarna minskar och hudtonen förbättras

 HURUDANA RESULTAT KAN UPPNÅS?
- fina linjer jämnas ut
- ärrbildningar jämnas ut
- aknen förbättras
- åldersfläckar, fräknar och mörka fläckar på huden bleknar
- hudens yta jämnas ut
- hudinflammationer förbättras

 Syran som används väljs alltid individuellt för varje kund. Redan en behandlingsgång förbättrar hudens utseende, funktion och textur. Långvariga och synliga resultat kan erhållas genom en serie behandlingar. Om du har blivit ordinerad medicin för dina hudproblem så tala med din läkare innan du bokar tid för en kemisk peeling.

 

Energibehandlingar

Under energibehandlingen förnimmer kunden ovanligt starkt sin kropp och sitt sinne. Förnimmelserna har sitt ursprung i stress, sorg, sjukdom eller annan press och oro.

Under behandlingens gång känner kunden hur vården fortskrider systematiskt. De vårdande händerna stannar för att känna efter/lyssna och bearbeta de signaler kroppen sänder. Då signalerna från området som behandlas är positiva fortsätter händerna vidare. Så småningom återgår kroppen och sinnet till sin rätta frekvens, stress och oro försvinner.

Energibehandlingen aktiverar kroppens egna läkande processer och kroppen kan hela sig själv.

Den terapeutiska energibehandlingen strävar till att finna orsakerna till kroppens och sinnets obalans och till att stöda läkandet. Behandlingen förbättrar energifältets funktion och förebygger samtidigt sjukdomar och stärker hälsan och vitaliteten.

Energibehandlingen begränsas dock inte till vård av sjukdom utan är också till stor nytta för friska personer som vill stärka sitt fysiska och psykiska välmående. Vården passar för personer i alla åldrar.

Ibland behöver människan utomstående hjälp för att finna harmoni och balans i sitt liv. Personer som tyngs av svåra och tunga upplevelser har ofta ett behov av att synas och få dela sin upplevelse med andra. Energivårdaren kan då ge sitt värdefulla stöd i läkningsprocessen.

Kroppssockring - den skonsamma hårborttagningsmetoden

 

Hårborttagning med kroppssocker eller ”sugaring” skiljer sig på flera sätt från den vanliga vaxmetoden. Den största skillnaden är att sockermassan läggs mothårs och dras sedan med en lätt rörelse medhårs så att håren lossnar. Den här tekniken garanterar en enkel, snabb och smärtfri hårborttagning.

 

Sockret är till 100 % en naturprodukt. Det löser sig i vatten och därför är det enkelt att rengöra huden efter behandlingen. Även korta hår kan tas bort med den här metoden och hårtillväxten minskar märkbart.

 

Tandblekning

[/toggle]

Yin Yoga

Yin yogan är en yoga form som innefattar positioner man gör med syfte att öka cirkulationen i ett visst område, med mål att skapa större rörelse utrymme i lederna samt elasticitet i bindväven.

Ytterligare inverkar yin yogan på att lugna ner nervsystemet och stärka kroppens energisystem. I yin yogan hålls positionerna mellan 3-5 minuter ibland även 10 minuter. Vi strävar till en djup avslappning i kroppen under positionens tid. Till det använder vi oss av de olika hjälpmedlen; bolstern och block. Med hjälpmedlen kan vi stöda kroppen att vila stilla och avslappnat i de olika yin yoga positioner. Med hjälp av andningen släpper kroppen spänningar i kroppen. I ” stilla vila” positionen använder vi oss av mjuka ögon silkesdynor, som placeras på ögonen. På detta sätt hjälper vi ögonpartiets muskler att slappna av.

Yin yogan passar alla. Du behöver inte ha en tidigare erfarenhet av yoga för att kunna delta. Yin yogan är mjuk och meditativ.

Yin yogan passar dig utmärkt som upplever stress i ditt vardagliga liv; – för dig som känner sig styv och stel i kroppen eller upplever trötthet eller tom. utmattning. Kanske även sömn svårigheter? Yin yogan fungerar bra som motvikt för den aktiva idrottaren.

Välkommen och pröva på den lugnande & avslappnande yin yogan!

Produkterna och behandlingarna kan även ges som gåva. Ta kontakt och boka tid för avhämtning av presentkortet!